Útvonalak


KapcsolatA 4-6 fős repüléseket egy nagyobb Cessna repülőgéppel hajtjuk végre. Egyik nagy előnye ennek a repülőnek, hogy gyorsabb (kb. 220Km/h) mint a kisebb testvérei, így amellett, hogy több utas szállítható, adott idő alatt messzebbre is jutunk el. Ezt a repülőgépet nem csak sétarepülésekre, hanem hosszabb utazásokhoz is ajánljuk.

 

Sétarepülés a Dunakanyar felett + Budapest Észak 7.000 Ft / Fő.

(30 perces sétarepülés 6 fő esetén)

(40 perces repülés 8.700 Ft/ Fő 6 fő esetén)


Budapest Panoráma - Szentendre - Visegrád - Börzsöny - Esztergom 12.000 Ft / Fő.

(60 perces sétarepülés 6 fő esetén)


Sétarepülés tetszőleges útvonalon perc alapon.

(1000Ft/perc + 10.000 Ft alapdíj)

(Áraink a repülőtéri költséget nem tartalmazzák)

 

 

 

Budapest Panoráma Városnéző

(30 perc sétarepülés, 7.000 Ft / fő 6 fő esetén.)

 

Indulás: Budaörs, Farkashegy (Budakeszi) vagy Dunakeszi repülőtérről – átrepülés a  Hungaroring felett – Megyeri

híd - Margitsziget – Margit híd - Megyeri híd - és vissza a kiindulási repülőtérre. A Margitsziget fölé berepülve egész Budapest a lábunk előtt hever, kiváló rálátás van a Parlamentre, a Budai Várra, Halászbástyára, Citadellára, Gellért hegyre valamint az összes budapesti hidat megcsodálhatjuk madártávlatból.

 Dunakanyar

(30 perc sétarepülés, 7.000 Ft / fő 6 fő esetén.)

 

Indulás: Budaörs, Farkashegy (Budakeszi) vagy Dunakeszi repülőtérről – átrepülés a Hungaroring - Megyeri híd felett - majd követjük a Dunát észak felé, elrepülünk a Szentendrei sziget felett – Visegrádi Vár – Esztergomi Bazilika - Dobogókő – Szentendre és vissza a kiindulási repülőtérre. A repülés során a Visegrádi hegység a Duna-Ipoly Nemzeti Park, a Pilis Nemzeti Park és Parkerdő, a Dunakanyar, a Szentendrei sziget lenyűgöző látványában lehet részük.


 

Dunakanyar + Budapest Panoráma   

(60 perc sétarepülés, 12.000 Ft / fő 6 fő esetén.)


Budaörs, Farkashegy (Budakeszi) vagy Dunakeszi repülőtérről indulunk, átrepülünk a Hungaroring felett - Megyeri híd majd követjük a Dunát észak felé, elrepülünk a Szentendrei sziget felett – Visegrádi Vár – Esztergomi Bazilika - repülés közben el lehet dönteni, hogy a  Pilis hegység nyugati oldalán vagy a ismét a Duna fölött vagy Dobogókő - Szentendre érintésével repüljünk vissza egészen Budapest Margit hídig ahonnan egész Budapestet megcsodálhatjuk.

A repülés során Budapest nevezetességeit; a Parlamentet, a Dunán átívelő hidakat, a Várnegyedet, a Gellért hegyet és a Budai hegyeket valamint Visegrádi hegység a Duna-Ipoly Nemzeti Park, a Dunakanyar, a Szentendrei sziget lenyűgöző látványában lehet részük.

Budapest Panoráma + Dél Budapest

(50 perc sétarepülés, 10.000 Ft / fő 6 fő esetén)

Az útvonal első fele ugyanaz, mint a Budapest Panoráma útvonalé, azonban a Margit sziget felett nem fordulunk vissza kiindulási repülőterünk felé, hanem jobbra fordulva elrepülünk a János hegy felett. Utána dél felé fordulva következik Normafa és Budaörs. Az M1/M7 autópályát követve berepülünk a XI. kerület fölé, majd a Dunát megcélozva elrepülünk a Gellért hegy mellet egészen a Erzsébet hídig. Itt ismét dél felé fordulva a Dunát követve átrepülünk a Szabadság híd, Petőfi híd, Rákóczi híd felett.

 

 

Budapest panoráma + Velencei tó

(60 perc sétarepülés, 12.000 Ft / fő 6 fő esetén.)

 

Indulás: Budaörs vagy Dunakeszi repülőtérről – átrepülés a  Hungaroring felett – Megyeri híd - Hűvösvölgy - Budakeszi - M1 M7 elágazás - majd az M7-es autópálya felett repülve elérkezünk a Velencei tóhoz. A Velencei tó felett mint a madár csak letekintünk a "nádas szigetek" -re visszafele úton Budapestben gyönyörködhetünk egy másik szemszögből.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 Budapest - Tatai vár - Budapest

(60 perc sétarepülés, 12.000 Ft / fő 6 fő esetén.)

Budapest - Velencei tó -  Balaton - Tihany - Bp.

(90 perc, 16.000 Ft / fő 6 fő esetén.) 

Budapest - Hollókői vár - Bp.

(90 perc sétarepülés, 16.000 Ft / fő 6 fő esetén.) 

Budapest - Kékestető - Bp.

(90 perc sétarepülés, 16.000 Ft / fő 6 fő esetén.)   

Budapest - Győr - Pannonhalma - Bp.

(90 perc sétarepülés, 16.000 Ft / fő 6 fő esetén.) 

Budapest- Velencei tó - Székesfehérvár - Tihany, Siófok - Bp.

(100 perc sétarepülés, 19.000 Ft / fő 6 fő esetén.) 

Budapest - Velencei tó -  Balaton - Badacsony - Bp. 

(100 perc sétarepülés, 19.000 Ft / fő 6 fő esetén.)