Útvonalak


KapcsolatSétarepülés a naplementében


Bármelyik sétarepülés kérhető úgy, felár nélkül, hogy az a naplementében végződjön. 


Amit tudni érdemes:

A naplemente repülőgépből nézve nagyon romantikus, egy életre szóló élmény lehet, azonban azt érdemes mérlegelni, hogy a lemenő nap fényeinél az alattunk elterülő tájat már nem olyan kontrasztosan látjuk mint napközben, habár maga a naplemente látványa a repülőgépből leírhatatlanul gyönyörű. Valamint a megadott naplemente adatok arra az időpontra vonatkoznak, amikor a nap eltűnik a nyugati horizonton, azonban, ha párásság van, vagy felhők vannak akár a távolban is, akkor a napot előbb látjuk eltűnni a horizonton, mint a hivatalosan megadott értékek. Erről a jelenségről érdemes repülés előtt a pilótával egyeztetni. 

A naplemente előtti repülésnek továbbá előnye, hogy legtöbbször ilyenkor a "legsimább" a levegő, azaz még erős szél esetén is általában kényelmes, turbulencia mentes repülésre számíthatunk. 

Az aktuális naplemente időpontjáról kollégánk szívesen tájékoztatja, illetve ide kattintva, megtekintheti az Országos Meteorológiai Szolgálat weboldalát, ahol az egész év minden napjára pontos adatokat kaphatunk a napnyugta időpontjára vonatkozóan.Sétarepülés  foglalásához telefonon egyeztethet időpontot:


06 20 525 10 71


Hívható minden nap reggel 08:00-tól este 19:00-ig

(Nem ér el minket? Küldjön SMS-t és visszahívjuk!)

 

e-mail: Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse.