Egész napos programok

Cessna, sétarepülés

Zalakarosi wellness hétvége – Érkezz Zalakarosra magánrepülővel!

wellness szálloda
sétarepülés pár
Zalakarosi Fürdő
Tölts el egy napot vagy akár egy hosszú hétvégét Zalakaroson, ahol számtalan élmény vár Rád! Hogy a szabad idődet ott hogyan töltöd, azt Rád bízzuk, mi a felejthetetlen utazásról gondoskodunk.

Érkezz magánrepülővel!

A Zalakarosi gyógy és élményfürdőn kívül számos program áll az ide látogatók rendelkezésére, ami a https://zalakaros.hu/ weboldalon megtekinthető, így előre megtervezheted a Zalakaroson töltött időt. A weboldalon Programajánlatok, látnivalók, szállás információk, szabadidő kategóriában kereshetsz.

Zalakarosra való repülést egybe lehet kötni bármilyen más útvonallal, például a Budapest Panoráma és/vagy Dunakanyarral, vagy bármilyen más egyedi igény szerinti útvonalat szívesen megtervezünk Neked!

Egyedi útvonal esetén kérj tőlünk ajánlatot!
Természetesen nem csak Budapesti indulással vállalunk repüléseket, bármilyen kis és nagy repülő térről repülhetünk.

Budapesti felszállás után az M7 es autópályát követve elrepülünk a Velencei tó felett, majd Székesfehérvár déli részét érintve hamarosan eljutunk a Balaton partjáig. A Balaton lenyűgöző látványa a levegőből egy felejthetetlen élményt nyújt, ami megalapozza az előttetek álló izgalmas hétvége hangulatát. A Balaton északi vagy déli partja felett is repülhetünk Zalakaros irányába, ez a repülési időn és így az áron nem változtat. Javasoljuk a Tihanyi félsziget és a Káli medence tanú hegyei közötti repülési útvonalat a Badacsony érintésével. Mindenkinek van kedvenc helye a Balatonnál! Ha van olyan hely a Balatonnál, amit meg szeretnél nézi, ezt akár repülés közben is leegyeztetheted a pilótával, aki készséggel áll majd rendelkezésére az útvonal módosítása tekintetében. A Keszthelyi öböl és a Kis-Balaton átrepülésé után megérkezünk Zalakaros repülőtérre. A repülőtértől 3 km-re fekszik Zalakaros, 3,8 km-re Zalakaros Fürdő, ahova taxival 4 perc alatt el lehet jutni.

Az igényeitekhez rugalmasan alkalmazkodunk!
Lehetőség van reggeli érkezésre és esti hazarepülésre ennek teljes fizetendő bruttó ára 2-3 fő részére: 240.000 Ft. 

Ha több napot szeretne eltölteni, vegye fel velünk a kapcsolatot és kérjen ajánlatot!

Leánykérés Velencében

velencei laguna
Romantikus sétarepülés, lánykérés

Indulás: Budaörsi repülőtér 

Érkezés: Marco Polo repülőtér Velence, Olaszország

Az útvonalunk során Budaörsi felszállást követően a Magyar -Szlovén határ felé vesszük az irányt és megcsodálhatjuk a Velencei tavat és a Balatont felülről. A határ átlépése után a hegyek egyre magasabbak lesznek és a Szlovén Alpok gyönyörű hegycsúcsai között repülünk. Az Adria partjait PortorozTriest-nél érjük el és innen már nem sok az Olasz határ. Egészen Velencéig az Adria partját követve repülünk és gyönyörködhetünk a tenger folyton változó lenyűgöző színében. A repülőtértől kb. 20 perc alatt elérhető Velence belvárosa, ahol gondolázás közben szívünk hölgye nem fog tudni nemmel válaszolni kérdésünkre. Egy ebéd a Szent Márk téren, séta Velence romantikus utcáin. Hazafelé úton mégegyszer megcsodálhatjuk a tengert, az Alpok déli hegycsúcsait és Budapest már éjszakai fényeiben vár minket. 

A repülés ára 2 fő részére : 330.000 Ft + repülőtéri illeték.

Wellness program Hévízen 

Sétarepülés Balatonnál - Hévíz
Sétarepülés Balaton felett, nagy

Indulás: Budapest

Az útvonalunk során elrepülünk a Velencei tó felett és megcsodálhatjuk a Balatont a magasból. Egykét kör a Tihanyi félsziget felett, majd következnek a Káli medence Tanúhegyei. Teszünk egy kis kitérőt és körberepüljük BadacsonytSzent György hegyet, Szigligeti várat és ha már ezen a környéken járunk nem érdemes kihagyni Salföldi bányatavakat és a Csobáncot sem. 

Leszállás Sármellék repülőtéren ahonnan 10 perc alatt eljuthatunk Hévízre

A Hévízi fürdőzés, pihenés után este visszarepülünk Budapestre.

A Budapesti érkezést időzíthetjük úgy, hogy Budapestet éjszakai fényeiben csodálhassuk meg leszállás előtt. Ha több napot szeretne Hévízen eltölteni, kérje ajánlatunkat e-mail-ben. Nyáron, a Hévízi program helyettesíthető Siófoki strandolással és bulizással, ebben az esetben Siófokon szállunk le.

A repülés ára 3 fő részére 185.000 Ft + repülőtéri illeték.

naplemente a Balatonnál
repülés Budapest felett

Sétarepülés a Hertelendy Kastélyszállóhoz

 

Lepje meg kedvesét, szeretteit egy pár napos kikapcsolódással a festői környezetben lévő Hertelendy Kastélyszállóban eltöltött pár nappal.

Hertelendy Kastélyszálló
Hertelendy Kastélyszálló, leszállópálya

Érkezzen az alkalomhoz illően! Repülővel!

 

A leszállópálya a kastélytól csupán 150 méterre található.

 

Az odavezető repülőutat akár össze lehet kötni Budapest panoráma és/vagy Dunakanyar sétarepüléssel. Az útvonal alapból magában foglalja a Balaton feletti repülést. A sétarepülés alatt a Balatont teljes hosszában végigrepüljük!

 

Kérje személyre szabott ajánlatunkat telefonon!

Siófoki bulizás

 

Budapest környéki repülőtérről indulva Siófok melletti repülőtéren szállunk le, onnan taxi (kb. 5 perc) viszi be a bulizni vágyókat Siófok központjába. Másnap délelőtt egy sétarepülés a Balaton felett és indulás vissza Budapestre.

A program ára 3 fő részére 125.000 Ft + reptéri illeték + várakozási díj.

(nem tartalmazza a taxi árát)

Sétarepülés Balaton - Coke Club

Több napos Programok 

Budapest – Split – Budapest

Budapest – Portoroz – Velence – Budapest 3 napos körút.

Budapest – Split – Dubrovnik – Budapest 5 napos körút.

Budapest – Bécs -Prága – München – Salzburg 5 napos körút.

 

A fenti programok csak ízelítőül szolgálnak, a lehetőségek végtelenek.

Vállaljuk körutazások megszervezését.

Elképzelésével forduljon hozzánk bizalommal, kérje ajánlatunkat!

E-mail: [email protected]

Mobil: + 36 20 525 10 71