Sétarepülés 1-2-3 fő részére

Cessna, sétarepülés
Cessna 172 repülőgép

Az alábbiakban felsorolunk néhányat a legkedveltebb sétarepülés útvonalak közül.

Személyre szabott egyedi útvonalért vegye fel velünk a kapcsolatot!

Az országban rengeteg kis repülőtér van, ahol le tudunk szállni, tehát lehetséges útvonalak tekintetében az egész ország, sőt a környező országok is rendelkezésre állnak…..

Budapest Panoráma Városnéző 30 perces sétarepülés

Teljes fizetendő bruttó ár:

2-3 fő részére: 50.450 Ft

Indulás: Farkashegyi (Budakeszi) felszállást követően átrepülünk Budaörs, Gazdagrét, Kelenföld és a Gellért-hegy között, egészen a Petőfi hídig. Innen megcsodálhatjuk Budapestet délről, közelről látszik a Gellért-hegy, Budai VárCitadella, valamint a Margit-sziget. Déli irányban jól kivehető, ahogy a Duna ketté válik, létrehozva a Csepel szigetet. Egypár kör megtétele után, csakhogy legyen idő mindent alaposan szemügyre venni, Széchenyi hegy – Normafa – János hegy átrepülésével a Jánoshegyi kilátó felett fordulva Pasarét és Hűvösvölgy között a Rózsadombtól északra berepülünk a Margit-sziget fölé. Innen egész Budapest a lábunk előtt hever, kiváló rálátás van a Parlamentre, a Budai VárraHalászbástyáravalamint az összes budapesti hidat és természetesen a Pesti oldalt, többek között a Körutakat, Városligetet is megcsodálhatjuk madártávlatból. Átlagos látási viszonyok mellett is jól ellátunk egészen a Liszt ferenc nemzetközi repülőtérig. Utunkat északi irányban folyatjuk tovább a Dunával párhuzamosan, Óbuda, Óbudai (Hajógyári) szigetRómai fürdőCsillaghegy és Üröm között, majd láthatjuk a Szentendrei sziget déli csücskét, a Lupa szigetet valamint a Bányatavakat és az MO-ás Megyeri híd gyönyörű látványát. Itt délnyugati irányba fordulunk és a Hármashatárhegy – Hűvösvölgy – Remeteszőlős átrepülésével térünk vissza a kiindulási repülőterünkre.

setarepules Budapest
Sétarepülés Budapest felett - Citadella
Sétarepülés Cessna

 Budapest Panoráma Sétarepülés egy rövidebb változata a 20 perces repülés

Teljes fizetendő bruttó ár: 

2-3 fő részére: 41.950 Ft

Az útvonal Farkashegyről: felszállás után átrepülünk a Budaörsöt és Budakeszit elválasztó hegygerinc felett, majd azzal párhuzamosan az M1/M7 autópályától északra elrepülünk Madárhegy, GazdagrétKelenföld felett, a Gellért hegytől picit délre, hogy azt jól lássuk, innen már egész Budapest a lábunk előtt hever. Lélegzetelállító kilátásunk van a Citadellára, a Duna hidakra valamint a Margit szigetre és a Parlamentre. Nemcsak a látvány lenyűgöző, hanem a repülés élménye is egy életre meghatározó élményt nyújt! A repülőtér közelsége a városhoz, lehetővé teszi, hogy a rövid repülési idő ellenére, több kört is megtegyünk a város felett. 

sétarepülés Budapest
Sétarepülés Cessna

Sétarepülés a Dunakanyarba

30 perces sétarepülés, teljes fizetendő bruttó ár:

2-3 fő részére: 50.450. Ft

Farkashegyi Repülőtérről szállunk fel, ezt követően észak – északkeleti irányban repülünk egyenesen Dobogókő felé. Dobogók és Dömös között található a Prédikálószék (639 m), ami a legnépszerűbb kirándulóhely, ha a Dunakanyart egyben, fentről szeretnénk megnézni. Mi itt legalább 3500 láb magasságig emelkedünk, ez 1050 méter tengerszint felett, ez a magasság adja meg a legoptimálisabb, leglenyűgözőbb kilátást a Dunakanyarra. Innen a távolban láthatjuk az Esztergomi Bazilikát, a Visegrádi Várat, illetve a Szentendrei-sziget északi részét, a Szigetcsúcsot. Repülésünk során elrepülünk Budakeszi Vadaspark, Remeteszőlős felett, Solymár és Nagykovácsi között, Pilisvörösvár, majd Pilisszántót követően belépünk a Pilis Parkerdő területe felé. 

(A repülés igény szerint kérhető a Dunakeszi, Budaörsi, Gödöllői vagy Tököli repülőtérről, ez esetben az útvonal és a repülés idő eltérhet a fent leírttól.)

dunakanyar
Visegrád repülőről
Sétarepülés Cessna

Sétarepülés Dunakanyar + Visegrádi Vár 

A fent leírt 30 perces repülés egy hosszabb változata a 40 perces sétarepülés.

Teljes fizetendő bruttó ár:

2-3 fő részére: 56.950 Ft

Ezt a + 10 percet opcionálisan az Esztergomi Bazilika megtekintésére is felhasználhatjuk, vagy el tudunk repülni a Visegrádi Várig, ahol alacsonyabbra ereszkedünk és körberepüljük párszor a várat. Így több perspektívából is megcsodálhatjuk ezt a lenyűgöző helyre épített hétvégi királyi rezidenciát. Visszafele úton elrepülünk Nagymaros és Zebegény érintésével a Börzsöny legdélebbi hegygerince, a Szent Mihály-hegy, a

Julilánus Kilátó és a Remetebarlangok felett.

Családi sétarepülés - Visegrádi vár
levendulaföldek
Dunakanyar naplementében
Dunakanyar Szigetcsúcs
Sétarepülés Cessna

Visegrádi Vár + Dunakanyar + Esztergom

50 perces sétarepülés, teljes fizetendő bruttó ár: 

2-3 fő részére: 65.450 Ft

Ezt a sétarepülést annak ajánljuk, akinek megtetszett a fent leírt 40 perces Visegrádi vár + Dunakanyar sétarepülés, de nem szeretné kihagyni az Esztergomi Bazilika semmihez sem fogható látványát a magasból. Az útvonal lerepülésével többek között a Visegrádi várat, a Dunakanyart, valamint Esztergomot csodálhatjuk meg az oldalon már fentebb leírtaknak megfelelően, azonban ebben az esetben a repülőtérre való visszarepülésünk alatt még elrepülünk a Pilis hegység nyugati oldalán. A Dobogókői út – Dorog – Kesztölc – Piliscsév – Piliscsaba – Nagykovácsi – Budakeszi útvonalon számos érdekes dolgot figyelhetünk meg a magasból, úgymint a Suzuki gyárat, a dorogi Palatinus-tavat, a Kétágú hegyet, a Pilis tetőt, a Háziréti-tavat, az Egri vár másolatát vagy a Garancs-tó melletti Üvegtigris büfét.

Dunakanyar teljes
Sétarepülés Esztergom felett
sétarepülés visegrád
Sétarepülés Cessna

Budapest Panoráma + Szentendre + Visegrád + Dunakanyar + Esztergom

60 perces sétarepülés, teljes fizetendő bruttó ár:

2-3 fő részére: 74.950 Ft

Farkashegyi (Budakeszi) repülőtérről indulunk, átrepülünk a Budai hegyek felett, megcsodálhatjuk a Citadellát, a Budai Várat, a Margit-szigetet, és egyébként minden olyan nevezetességet is amit a 30 perces Budapest Panoráma sétarepülésünkben feltüntettünk. Innen északi irányban repülünk tovább, megpillantjuk a Szentendrei-szigetet, a Megyeri hidat, majd követjük a Dunát észak felé, elrepülünk Szentendre, a Visegrádi Vár, a Dunakanyar és az Esztergomi Bazilika felett. Repülés közben el lehet dönteni, hogy a  Pilis hegység nyugati oldalán, esetleg ismét a Duna fölött vagy Dobogókő érintésével repüljünk vissza egészen Budapestig, illetve a kiindulási repülőtérig

sétarepülés Esztergom
Sétarepülés a Dunakanyar felett
Sétarepülés Cessna

Budapest Panoráma + Dunakanyar Sétarepülés

45 perces sétarepülés, teljes fizetendő bruttó ár:

2-3 fő részére: 62.950 Ft

A Budapest Panoráma + Dunakanyar 45 perces sétarepülés egy rövidített verziója az 1 órás nagy körnek. Ezt azoknak ajánljuk, akik szeretnék megcsodálni Budapestet és a Dunakanyart is egy repülés alatt, de nem szeretnének 1 órát eltölteni a levegőben.  Farkashegyi felszállás után Budakeszit északról megkerülve a Budakeszi vadaspark felett elrepülünk, majd Hűvösvölgy és a Hármashatárhegyi repülőtér érintésével, a Szépvölgyi út vonalát követve berepülünk a Margitsziget fölé. Ez alatt megcsodálhatjuk többek között a jánoshegyi Erzsébet Kilátót, a Libegőt és a budai hegyek lenyűgöző látványában lehet részünk. A Margit sziget fölött körözve egyész Budapest a lábunk előtt hever. Innen észak-északnyugati irányba fordulunk és irány a Dunakanyar! Elrepülünk a III. kerület felett, majd Üröm, Pilisborosjenő következik, innen már jól látszik a Pilis és a Kevélyek. Csobánka, Pilisszentlászló érintésével érkezünk meg Dobogókő fölé, ahol már ezer méter fölé emelkedünk. Innen az egész Dunakanyart kiválóan be lehet látni, láthatjuk Visegrádot, a Szentendrei sziget északi részét, a Szigetcsúcsot és a távolban felsejlik az Esztergomi Bazilika kupolája is. Egy fél kör után déli irányba fordulunk és a kiindulási repülőtér felé folytatjuk utunkat. Elrepülünk Pilisszentkereszt, Pilisszántó, Pilisvörösvár felett majd a Budai tájvédelmi körzet átrepülését követően besorolunk a Farkashegyi repülőtér forgalmi körére a leszálláshoz.

Parlament felülről
Sétarepülés Szigetcsúcs
Sétarepülés Cessna

Budapest Panoráma + Dél Budapest

50 perces sétarepülés, teljes fizetendő bruttó ár:

2-3 fő részére: 65.450 Ft

Az útvonal első fele ugyanaz, mint a Budapest Panoráma útvonalé, azonban a Margit-sziget felett nem fordulunk vissza kiindulási repülőterünk felé, hanem jobbra fordulva elrepülünk a János hegy felett. Utána dél felé fordulva következik Normafa és Budaörs. Az M1/M7 autópályát követve berepülünk a XI. kerület fölé, majd a Dunát megcélozva elrepülünk a Gellért hegy mellet egészen a Erzsébet hídig. Itt ismét dél felé fordulva a Dunát követve átrepülünk a Szabadság híd, Petőfi híd, Rákóczi híd felett.

Sétarepülés Budapesti Hidak
Sétarepülés Cessna

Budapest panoráma + Velencei tó

60 perces sétarepülés, teljes fizetendő bruttó ár:

2-3 fő részére: 74.950 Ft

Indulás: Budaörs, Farkashegy (Budakeszi), Gödöllő vagy Dunakeszi repülőtérről – átrepülés a  Hungaroring felett – Megyeri híd – Hűvösvölgy – Budakeszi – M1 M7 elágazás – majd az M7-es autópálya felett repülve elérkezünk a Velencei tóhoz. A Velencei tó felett mint a madár csak letekintünk a “nádas szigetek” -re visszafele úton Budapestben gyönyörködhetünk egy másik szemszögből.

Éjszakai sétarepülés - Margit-sziget
sétarepülés velencei tó
Velencei tó
Sétarepülés Cessna

Repülések a BALATON felett

Az alábbiakban néhány kedvelt útvonalat sorolunk fel Budapest környéki indulással.

Külön egyeztetéssel, Balaton melletti fel és leszállással is rendelhető.

Részletekért hívjon minket!

Balaton sétarepülőről
Sétarepülés Balaton fentről
Sétarepülés Balaton felett, nagy

Sétarepülés a Balaton felett Tihanyig

1,5 órás sétarepülés, teljes fizetendő bruttó ár: 

2-3 fő részére: 125.450 Ft

A kiindulási repülőtérről felszállva az M7 autópályától kissé északra, azzal párhuzamosan repülünk a Velencei dombság felett ahonnan kitűnő kilátásban lehet részünk a Velencei tóra. Utunkat Székesfehérvár átrepülésével folytatjuk majd elérkezünk a BalatonhozBalatonkenese érintésével repülünk be a víz föl és a Fűzfői öböl átrepülésével érünk el a Tihanyi félszigethez, ahonnan a magasból csodálhatjuk meg a félsziget, a Belső tó és az Tihanyi Apátság lenyűgöző szépségű látványát. Innen belátjuk az egész Balatont. Látszanak a Káli medence tanúhegyei is. Természetesen az odaút során jól látszik Balatonalmádi és Balatonfüred is, ha az északi part vonalát követjük. Visszafelé repülhetünk ugyanazon az útvonalon, vagy a déli partot követve, Zamárdi, Siófok, Balatonvilágos, Balatonakarattya érintésével. Az útvonalak nem kötöttek, ez az opció nem jár több repülési idővel, így ezt repülés közben is leegyeztethetik a pilótával. Ha tovább szeretne repülni Badacsony irányába, akkor önnek ajánljuk  a 2 illetve 2,5 órás sétarepülés útvonalainkat.

Sétarepülés Tihany felett
Sétarepülés Tihany
Sétarepülés Cessna

Budapest Panoráma + Tihany+ Velencei-tó

2 órás sétarepülés, teljes fizetendő bruttó ár:

2-3 fő részére: 149.900 Ft

Ez a repülés megeggyezik a fenti 1,5 órás Tihanyi sétarepüléssel, de összekötjük még egy 30 perces Budapest Panoráma városnéző repüléssel is. A Budapest Panoráma repülést az Önök igényei szerint a repülés elejére vagy végére is lehet kérni. Felszállás Budapest melletti repülőtérről történik. A 2 órás repülés alatt az M7- es autópálya fölött repülve érintjük a Velencei-tavat, valamint Székesfehérvárt, ahol már átlagos látási körülmények között is meglátjuk a Balaton keleti partját. Innen tovább emelkedve 4000 lábig elérjük a csodaszép Balatont. A Tihanyi félsziget fölé berepülünk, az Önök kedve szerint akár lejjebb is ereszkedhetünk, hogy közelebbről gyönyörködhessünk a félsziget lenyűgöző szépségében. Pilótánkkal repülés közben egyeztethet, hogy pontosan mit szeretnének alaposabban megnézni. Így biztosítjuk a rugalmasságot, hogy utasaink tökéletesen elégedettek legyenek és elképzeléseiket maximálisan megvalósíthassuk. Ha szeretnének más települést megtekinteni, vagy speciális kívánságuk van, kérjük azt repülés előtt ill. közben jelezzék pilótánknak. 

Sétarepülés Balaton, Révfülöp
Séta repülés Káli medence
Sétarepülés Cessna

 Sétarepülés a Balaton felett Badacsonyig

2 órás sétarepülés, teljes fizetendő bruttó ár:

2-3 fő részére: 149.900 Ft 

A 2 órás Sétarepülés a Balaton felett Badacsonyig útvonal hasonló a fent leírt 1,5 órás “Tihanyig” repüléshez, azonban Tihany után nem fordulunk egyből vissza a kiindulási repülőtérre, hanem tovább folytatjuk utunkat a Káli medence irányába, ahol marad időnk önfeledten repkedni. Megkerüljük a Badacsonyt és a Káli medence tanúhegyei között a tökéletes szabadságot élhetjük meg. Szintén az utasok kívánsága szerint alakítjuk az útvonalat, a hegyek kerülgetését, vagy akár a visszafele úton a déli partra vonalát is követjük. Ha a repülést ki szeretné egészíteni egy Budapest panoráma sétarepüléssel, az plusz egy fél órát vesz igénybe.

Fűzfői Öböl sétarepülés
Sétarepülés Siófok
Sétarepülés Cessna

Sétarepülés a Balaton felett Badacsonyig + Káli Medence Tanuhegyei

2,5 órás sétarepülés, teljes fizetendő bruttó ár: 

2-3 fő részére: 199.450 Ft

Ebben az ajánlott útvonalban a fentebb leírt 2 órás – Sétarepülés a Balaton felett Badacsonyig – útvonalat kiegészítjük egy plusz fél órás kalandozással a leírhatatlan szépségű táj, a Káli medence és a monumentális, vulkanikus eredetű hegyeinek kerülgetésével. Tihanytól az északi partot követjük majd Balatonszepezdnél berepülünk a szárazföld fölé, Kővágóörs és Salföld átrepülésével megérkezünk az első kis vulkánhoz, a Tóti-hegyhez. Innen sorra, gyors egymás után, alacsonyabbra ereszkedve kerülgetjük a hegycsúcsokat. Gulács, után délre a Balaton felé fordulunk és megkerüljük a Badacsonyt, következik Hálás-tető és Szigliget a Szigligeti várral. Majd északi irányba elrepülünk a Szent György-hegy és a Csobánc mellett, innen következik Hegyestű, majd Balatonakali felett érkezünk újra a víz fölé. Választhatunk, hogy az északi-, déli part vagy akár a Balaton közepe felett repülve száguldujunk Budapest felé. A Balaton keleti medencéje felett még teszünk egy tiszteletkört és egy bucsúpillantást vetünk erre a lenyűgöző helyre, a gyönyörű tóra. 

Sétarepülés Cessna

Budapest Panoráma + Visegrád + Dunakanyar + Eszertgom + Velencei tó + Badacsony

3 órás sétarepülés, teljes fizetendő bruttó ár: 

2-3 fő részére: 224.850 Ft

Ez a 3 órás repülés a 2 órás Sétarepülés a Balaton felett Badacsonyig útvonalunk kiegészítése az 1 órás Budapest Panoráma + Dunakanyar sétarepülés. Budapest panoráma repülés után elrepülünk a Visegrádi Vár felett majd a Duna vonalát követve berepüljük a Dunakanyart egészen az Esztergomi Bazilikáig. Innen délnyugati irányba fordulunk és egyenesen a Balaton felé vesszük az irányt. Balaton után útba ejtjük a Velencei-tavat is. Ahogy a többi repülésnél is, opcióként választható egy siófoki leszállás, akár egy ebéd, vagy csobbanás a Balatonban.

Sétarepülés Balaton közelében
sétarepülés Margit sziget
Sétarepülés Cessna

Budapest panoráma + Visegrád + Dunakanyar + Esztergom + Velecei tó + Badacsony + Káli medence

3,5 órás sétarepülés, teljes fizetendő bruttó ár:

2-3 fő részére: 275.450 Ft 

Ez a sétarepülés minden olyan látványosságot tartalmaz amit Közép – és Nyugat Magyarországon látni kell!

Ha valaki ezt megrepüli elmondhatja, hogy a lényeget látta. Természetesen Kelet-Magyarország is tartogat kalandokat és lélegzetelállító helyeket számunkra, de több éves tapasztalatunkra hagyatkozva ez a sétarepülés az igazi! 😉 Ehhez a repüléshez érdemes választani egy leszállást a Balaton mellett, pihenés képpen.

A felsorolt útvonalak csak ötletként szolgálnak, természetesen felár nélkül kérhető repülés más útvonalon is!

Sétarepülés, repülőgép vezetés foglalásához telefonon egyeztethet időpontot:

 

+36 20 525 10 71

 

Hívható minden nap reggel 08:00-tól este 19:00-ig

(Nem ér el minket? Küldjön SMS-t és visszahívjuk!)

e-mail: [email protected]

naplemente a Balatonnál

Külön köszönet a csodálatos képekért Szabó Gabriella Művésznőnek!

https://www.facebook.com/GabriellARTIST/