Sétarepülés 1-2-3 fő részére

Az alábbiakban felsorolunk néhány útvonalat a legkedveltebb útvonalak közül, azonban az ország bármely részére tervezhető repülés. A repülőgép egy óra alatt kb. 180 km-t tesz meg, így könnyen kiszámítható egy tetszőleges útvonal is. Az országban rengeteg kis repülőtér van, ahol le tudunk szállni, tehát lehetséges útvonalak tekintetében az egész ország, sőt a környező országok is rendelkezésre állnak…..

Budapest Panoráma Városnéző 30 perces sétarepülés

Teljes fizetendő bruttó ár: 1 fő részére: 24.500 Ft, 2-3 fő részére: 31.950 Ft

Sétarepülés Margit sziget
setarepules Budapest

Indulás: Farkashegyi (Budakeszi) felszállást követően átrepülünk Budaörs, Gazdagrét, Kelenföld és a Gellért-hegy között, egészen a Petőfi hídig. Innen megcsodálhatjuk Budapestet délről, közelről látszik a Gellért-hegy, Budai VárCitadella, valamint a Margit-sziget. Déli irányban jól kivehető, ahogy a Duna ketté válik, létrehozva a Csepel szigetet. Egypár kör megtétele után, csakhogy legyen idő mindent alaposan szemügyre venni, Széchenyi hegy – Normafa – János hegy átrepülésével a Jánoshegyi kilátó felett fordulva Pasarét és Hűvösvölgy között a Rózsadombtól északra berepülünk a Margit-sziget fölé. Innen egész Budapest a lábunk előtt hever, kiváló rálátás van a Parlamentre, a Budai VárraHalászbástyáravalamint az összes budapesti hidat és természetesen a Pesti oldalt, többek között a Körutakat, Városligetet is megcsodálhatjuk madártávlatból. Átlagos látási viszonyok mellett is jól ellátunk egészen a Liszt ferenc nemzetközi repülőtérig. Utunkat északi irányban folyatjuk tovább a Dunával párhuzamosan, Óbuda, Óbudai (Hajógyári) szigetRómai fürdőCsillaghegy és Üröm között, majd láthatjuk a Szentendrei sziget déli csücskét, a Lupa szigetet valamint a Bányatavakat és az MO-ás Megyeri híd gyönyörű látványát. Itt délnyugati irányba fordulunk és a Hármashatárhegy – Hűvösvölgy – Remeteszőlős átrepülésével térünk vissza a kiindulási repülőterünkre.

Sétarepülés Cessna

Budapest Panoráma Sétarepülés egy rövidebb változata a 20 perces repülés

Teljes fizetendő bruttó ár: 1 fő részére: 20.000 Ft, 2-3 fő részére: 24.950 Ft

Az útvonal Farkashegyről: felszállás után átrepülünk a Budaörsöt és Budakeszit elválasztó hegygerinc felett, majd azzal párhuzamosan az M1/M7 autópályától északra elrepülünk Madárhegy, GazdagrétKelenföld felett, a Gellért hegytől picit délre, hogy azt jól lássuk, innen már egész Budapest a lábunk előtt hever. Lélegzetelállító kilátásunk van a Citadellára, a Duna hidakra valamint a Margit szigetre és a Parlamentre. Nemcsak a látvány lenyűgöző, hanem a repülés élménye is egy életre meghatározó élményt nyújt!

Sétarepülés Cessna

Sétarepülés a Dunakanyarba

30 perces sétarepülés, teljes fizetendő bruttó ár: 1 fő részére: 24.500 Ft, 2-3 fő részére: 31.950 Ft

sétarepülés Dunakanyar
sétarepülés visegrád

Farkashegyi Repülőtérről szállunk fel, ezt követően észak – északkeleti irányban repülünk egyenesen Dobogókő felé. Dobogók és Dömös között található a Prédikálószék (639 m), ami a legnépszerűbb kirándulóhely, ha a Dunakanyart egyben, fentről szeretnénk megnézni. Mi itt legalább 3500 láb magasságig emelkedünk, ez 1050 méter tengerszint felett, ez a magasság adja meg a legoptimálisabb, leglenyűgözőbb kilátást a Dunakanyarra. Innen a távolban láthatjuk az Esztergomi Bazilikát, a Visegrádi Várat, illetve a Szentendrei-sziget északi részét, a Szigetcsúcsot. Repülésünk során elrepülünk Budakeszi Vadaspark, Remeteszőlős felett, Solymár és Nagykovácsi között, Pilisvörösvár, majd Pilisszántót követően belépünk a Pilis Parkerdő területe felé. 

(A repülés igény szerint kérhető a Dunakeszi, Budaörsi, Gödöllői vagy Tököli repülőtérről, ez esetben az útvonal és a repülés idő eltérhet a fent leírttól.)

Sétarepülés Cessna

A fent leírt 30 perces sétarepülés egy hosszabb változata a 40 perces sétarepülés.

Teljes fizetendő bruttó ár: 1 fő részére: 32.950 Ft, 2-3 fő részére: 37.950 Ft

setarepules visegrad
Kevély-levendulaföldek

Ezt a + 10 percet opcionálisan az Esztergomi Bazilika megtekintésére is felhasználhatjuk, vagy el tudunk repülni a Visegrádi Várig, ahol alacsonyabbra ereszkedünk és körberepüljük párszor a várat. Így több perspektívából is megcsodálhatjuk ezt a lenyűgöző helyre épített hétvégi királyi rezidenciát. Visszafele úton elrepülünk Nagymaros és Zebegény érintésével a Börzsöny legdélebbi hegygerince, a Szent Mihály-hegy, a

Julilánus Kilátó és a Remetebarlangok felett.

setarepules dunakanyar
Kisoroszi szigetcsúcs
Sétarepülés Cessna

Visegrádi Vár + Dunakanyar + Esztergom

50 perces sétarepülés, teljes fizetendő bruttó ár: 1 fő részére: 38.450 Ft, 2-3 fő részére: 43.450 Ft

sétarepülés Dunakanyar

Ezt a sétarepülést annak ajánljuk, akinek megtetszett a fent leírt 40 perces Visegrádi vár + Dunakanyar sétarepülés, de nem szeretné kihagyni az Esztergomi Bazilika semmihez sem fogható látványát a magasból. Az útvonal lerepülésével többek között a Visegrádi várat, a Dunakanyart, valamint Esztergomot csodálhatjuk meg az oldalon már fentebb leírtaknak megfelelően, azonban ebben az esetben a repülőtérre való visszarepülésünk alatt még elrepülünk a Pilis hegység nyugati oldalán. A Dobogókői út – Dorog – Kesztölc – Piliscsév – Piliscsaba – Nagykovácsi – Budakeszi útvonalon számos érdekes dolgot figyelhetünk meg a magasból, úgymint a Suzuki gyárat, a dorogi Palatinus-tavat, a Kétágú hegyet, a Pilis tetőt, a Háziréti-tavat, az Egri vár másolatát vagy a Garancs-tó melletti Üvegtigris büfét.

sétarepülés Esztergomi Bazilika
setarepules visegrad
Sétarepülés Cessna

Budapest Panoráma + Szentendre + Visegrád + Dunakanyar + Esztergom

60 perces sétarepülés, teljes fizetendő bruttó ár: 1 fő részére: 43.450 Ft, 2-3 fő részére: 48.450 Ft

sétarepülés Esztergom
Szigetcsúcs Sétarepülés

Farkashegyi (Budakeszi) repülőtérről indulunk, átrepülünk a Budai hegyek felett, megcsodálhatjuk a Citadellát, a Budai Várat, a Margit-szigetet, és egyébként minden olyan nevezetességet is amit a 30 perces Budapest Panoráma sétarepülésünkben feltüntettünk. Innen északi irányban repülünk tovább, megpillantjuk a Szentendrei-szigetet, a Megyeri hidat, majd követjük a Dunát észak felé, elrepülünk Szentendre, a Visegrádi Vár, a Dunakanyar és az Esztergomi Bazilika felett. Repülés közben el lehet dönteni, hogy a  Pilis hegység nyugati oldalán, esetleg ismét a Duna fölött vagy Dobogókő érintésével repüljünk vissza egészen Budapestig, illetve a kiindulási repülőtérig

Sétarepülés Cessna

Budapest Panoráma + Dunakanyar Sétarepülés

45 perces sétarepülés, teljes fizetendő bruttó ár: 1 fő részére: 39.900 Ft, 2-3 fő részére: 44.990 Ft

Kisoroszi szigetcsúcs
sétarepülés Parlament
sétarepülés visegrád

A Budapest Panoráma + Dunakanyar 45 perces sétarepülés egy rövidített verziója az 1 órás nagy körnek. Ezt azoknak ajánljuk, akik szeretnék megcsodálni Budapestet és a Dunakanyart is egy repülés alatt, de nem szeretnének 1 órát eltölteni a levegőben.  Farkashegyi felszállás után Budakeszit északról megkerülve a Budakeszi vadaspark felett elrepülünk, majd Hűvösvölgy és a Hármashatárhegyi repülőtér érintésével, a Szépvölgyi út vonalát követve berepülünk a Margitsziget fölé. Ez alatt megcsodálhatjuk többek között a jánoshegyi Erzsébet Kilátót, a Libegőt és a budai hegyek lenyűgöző látványában lehet részünk. A Margit sziget fölött körözve egyész Budapest a lábunk előtt hever. Innen észak-északnyugati irányba fordulunk és irány a Dunakanyar! Elrepülünk a III. kerület felett, majd Üröm, Pilisborosjenő következik, innen már jól látszik a Pilis és a Kevélyek. Csobánka, Pilisszentlászló érintésével érkezünk meg Dobogókő fölé, ahol már ezer méter fölé emelkedünk. Innen az egész Dunakanyart kiválóan be lehet látni, láthatjuk Visegrádot, a Szentendrei sziget északi részét, a Szigetcsúcsot és a távolban felsejlik az Esztergomi Bazilika kupolája is. Egy fél kör után déli irányba fordulunk és a kiindulási repülőtér felé folytatjuk utunkat. Elrepülünk Pilisszentkereszt, Pilisszántó, Pilisvörösvár felett majd a Budai tájvédelmi körzet átrepülését követően besorolunk a Farkashegyi repülőtér forgalmi körére a leszálláshoz.

Sétarepülés Visegrád Szigetcsúcs
Sétarepülés Cessna

Budapest Panoráma + Dél Budapest

50 perces sétarepülés, teljes fizetendő bruttó ár: 1 fő részére: 38.450 Ft, 2-3 fő részére: 43.450 Ft

Sétarepülés Budapest Margit sziget

Az útvonal első fele ugyanaz, mint a Budapest Panoráma útvonalé, azonban a Margit-sziget felett nem fordulunk vissza kiindulási repülőterünk felé, hanem jobbra fordulva elrepülünk a János hegy felett. Utána dél felé fordulva következik Normafa és Budaörs. Az M1/M7 autópályát követve berepülünk a XI. kerület fölé, majd a Dunát megcélozva elrepülünk a Gellért hegy mellet egészen a Erzsébet hídig. Itt ismét dél felé fordulva a Dunát követve átrepülünk a Szabadság híd, Petőfi híd, Rákóczi híd felett.

Sétarepülés Budapest Belváros
Sétarepülés Cessna

Budapest panoráma + Velencei tó

60 perces sétarepülés, teljes fizetendő bruttó ár:

1 fő részére: 43.450 Ft, 2-3 fő részére: 48.450 Ft

Sétarepülés Velencei tó
sétarepülés velencei tó

Indulás: Budaörs, Farkashegy (Budakeszi), Gödöllő vagy Dunakeszi repülőtérről – átrepülés a  Hungaroring felett – Megyeri híd – Hűvösvölgy – Budakeszi – M1 M7 elágazás – majd az M7-es autópálya felett repülve elérkezünk a Velencei tóhoz. A Velencei tó felett mint a madár csak letekintünk a “nádas szigetek” -re visszafele úton Budapestben gyönyörködhetünk egy másik szemszögből.

Sétarepülés Cessna

Repülések a BALATON felett

A sétarepülések alapesetben Budapest környéki repülőterekről indulnak, azonban külön egyeztetéssel, Balaton melletti fel és leszállással is rendelhető.

Részletekért hívjon minket!

sétarepülés Balaton
sétarepülés badacsony

Budapest – Tihany

1,5 órás sétarepülés, teljes fizetendő bruttó ár: 1 fő részére: 77.400 Ft, 2-3 fő részére: 82.400 Ft

 
Balatoni sétarepülés
Balatonakali

A kiindulási repülőtérről felszállva az M7 autópályától kissé északra, azzal párhuzamosan repülünk a Velencei dombság felett ahonnan kitűnő kilátásban lehet részünk a Velencei tóra. Utunkat Székesfehérvár átrepülésével folytatjuk majd elérkezünk a BalatonhozBalatonkenese érintésével repülünk be a víz föl és a Fűzfői öböl átrepülésével érünk el a Tihanyi félszigethez, ahonnan a magasból csodálhatjuk meg a félsziget, a Belső tó és az Tihanyi Apátság lenyűgöző szépségű látványát. Innen belátjuk az egész Balatont. Látszanak a Káli medence tanúhegyei. Ha tovább szeretne repülni Badacsony irányába, akkor önnek ajánljuk  a 2 illetve 2,5 órás sétarepülés útvonalainkat.

Sétarepülés Cessna

Budapest Panoráma + Balaton (Tihanyig) + Velencei-tó + Budapest

2 órás sétarepülés, teljes fizetendő bruttó ár: 1 fő részére: 91.900 Ft, 2-3 fő részére: 96.900 Ft.

sétarepülés Révfülöp
sétarepülés Balaton Káli medence

Felszállás Budapest melletti repülőtérről történik. A Budapest Panoráma repülést az Önök igényei szerint a repülés elejére vagy végére is lehet kérni. Az 2 órás repülés alatt az M7- es autópálya fölött repülve érintjük a Velencei-tavat, valamint Székesfehérvárt, ahol már átlagos látási körülmények között is meglátjuk a Balaton keleti partját. Innen tovább emelkedve 4000 lábig elérjük a csodaszép Balatont. A Tihanyi félsziget fölé berepülünk, az Önök kedve szerint akár lejjebb is ereszkedhetünk, hogy közelebbről gyönyörködhessünk a félsziget lenyűgöző szépségében. Pilótánkkal repülés közben egyeztethet, hogy pontosan mit szeretnének alaposabban megnézni. Így biztosítjuk a rugalmasságot, hogy utasaink tökéletesen elégedettek legyenek és elképzeléseiket maximálisan megvalósíthatjuk. Ha szeretnének más települést megtekinteni, vagy speciális kívánságuk van, kérjük azt repülés előtt ill. közben jelezzék pilótánknak. 

Sétarepülés Cessna

 Budapest – Tihany – Badacsony

2 órás sétarepülés, teljes fizetendő bruttó ár: 1 fő részére: 91.900 Ft, 2-3 fő részére: 96.900 Ft.

Sétarepülés Balaton északi part

A Balaton Badacsonyig útvonal hasonló a fent leírt “Tihanyig” repüléshez, azonban a két órás repülés alatt a Káli medence felett is marad időnk önfeledten repkedni. Megkerüljük a Badacsony hegyet és a medence tanúhegyei között a tökéletes szabadságot élhetjük meg, szintén az utasok kívánsága szerint alakítjuk az útvonalat, a hegyek kerülgetését, vagy akár átrepülhetünk a déli partra. Ha a repülés ki szeretné egészíteni egy Budapest panoráma sétarepüléssel az plusz egy fél órát vesz igénybe.

Sétarepülés Cessna

Balaton (Tihany)  + Velencei-tó + Budapest Panoráma + Dunakanyar + Eszertgom

3 órás sétarepülés, teljes fizetendő bruttó ár: 1 fő részére: 131.450 Ft, 2-3 fő részére: 136.450 Ft.

Sétarepülés Boglár

Ez a három órás repülés egy Balatonnal kibővített Budapest Panoráma + Dunakanyar sétarepülés. Budapest panoráma repülés után elrepülünk a Visegrádi Vár felett majd a Duna vonalát követve berepüljük a Dunakanyart egészen az Esztergomi Bazilikáig. Innen délnyugati irányba fordulunk és egyenesen a Balaton felé vesszük az irányt. Balaton után útba ejtjük a Velencei-tavat is. Ahogy a többi repülésnél is, opcióként választható egy siófoki leszállás, akár egy ebéd, vagy csobbanás a Balatonban.

Sétarepülés Cessna

Balaton (Badacsonyig) + Velencei-tó + Budapest panoráma + Dunakanyar + Esztergom

3,5 órás sétarepülés, teljes fizetendő bruttó ár: 1 fő részére: 163.950 Ft, 2-3 fő részére: 168.950 Ft.

Naplemente a Balatonnál Sétarepülés

Ez a sétarepülés minden olyan látványosságot tartalmaz amit Közép – és Nyugat Magyarországon látni kell!

Ha valaki ezt megrepüli elmondhatja, hogy a lényeget látta. Természetesen Kelet-Magyarország is tartogat kalandokat és lélegzetelállító helyeket számunkra, de több éves tapasztalatunkra hagyatkozva ez a sétarepülés az igazi! 😉 Ehhez a repüléshez érdemes választani egy leszállást a Balaton mellett, pihenés képpen.

A felsorolt útvonalak csak ötletként szolgálnak, természetesen felár nélkül kérhető repülés más útvonalon is!

Sétarepülés, repülőgép vezetés foglalásához telefonon egyeztethet időpontot:

 

+36 20 525 10 71

 

Hívható minden nap reggel 08:00-tól este 19:00-ig

(Nem ér el minket? Küldjön SMS-t és visszahívjuk!)

e-mail: info@setarepules.eu